Мјесна заједница покренула Васкршњу акцију

Мјесна заједница Котор Варош покренула је Васкршњу акцију за прикупљање намирница најугроженим становницима ове мјесне заједнице, са циљем да се омогући достојанствено прослављање највећег хришћанског празника, Христово васкресење.

Сви хумани грађани своје прилоге могу да донирају искључиво у намирницама, које се углавном односе на: јаја, со, бибиер, шећер, брашно, тјестенина, готове супе, хигијенски прибор и друге некварљиве намирнице.

Акција траје до 30.04.2021. године, а хумани суграђани своје прилоге могу да донирају сваким даном од 07-19 часова, у просторијама Мјесне заједнице Котор Варош изнад Кино сале, улаз од игралишта Центра за културу, спорт и информисање уз претходно контактирање на бројеве телефона 065/207-326 Тепић Станко и 066/123-120 Сања Благојевић.

„Као и било гдје у свијету, и код нас постоје одређене породице којима је у овако тешким временима помоћ пријеко потребна, због тога овом сада већ традиционалномакцијом настојимо да нашим суграђанима омогућимо достојанствено прослављање највећег и најрадоснијег хришћанског празника, Христово васкресење. Ово је само једна од активности које мјесна заједница планира да покрене у току ове године,“ изјавио је предсједник Савјета Мјесне заједнице Котор Варош- Тепић Станко.

Васкршња акција је само једна у низу акција МЗ Котор Варош, која се организује задњих година.