Младост „протутњала“ кроз Тополу

Фудбалери которварошке Младости, вратили су се кући са гостовања у Тополи, са три веома важна бода за мирнији наставак првенства. У оквиру 19. кола Регионалне лиге – група Запад наши фудбалери су у суботу савладали домаће Лијевче резултатом 1:2. Да су наши фудбалери дошли у Тополу са побједничким амбицијама најавио је и погодак Радивојевића послије сјајног соло продора у 35. минуту за вођство од 0:1, што је био и коначан резултат првог полувремена. У наставак сусрета домаћи улазе нешто агресивније и одлучније али без значајнијих шанси. Одлука о побједнику пала је у 66. минуту, када је виђен и најљепши потез на утакмици. „Слободњак“ са руба шеснаестерца милиметарски прецизно извео је Кршић и погодио мрежу немоћног Раилића за великих 0:2. Лијевче је до краја утакмице једино успјело да поправи утисак у 88. минуту, када је послије слободног ударца Поправка, Кутић успио само да одбије лопту до Блесића који „одбијанац“ шаље у мрежу и поставља коначан резултат ове утакмице 1:2. Занимљиво је истаћи да је ово први пораз Лијевча у овом првенству на домаћем терену. Младост ће у сриједу од 15:30, на свом стадиону дочекати у одложеној утакмици 15. кола  екипу ФК „Будућност“ из Бања Луке. В.Ђ.

ФК „Лијевче“ – ФК „Младост“ (КВ) 1:2 (0:1)

Стадион: ФК „Лијевче“, Гледалаца: 50, Главни судија: Божидар Марић (Лакташи), Помоћници: Мишо Мачкић (Бања Лука), Владан Тодоровић (Челинац), Делегат: Витомир Мисимовић (Градишка), Стријелци: Немања Блесић (88. мин.) – ФК „Лијевче“, Бењамин Радивојевић (35. мин.), Стефан Кршић 66. мин) – ФК „Младост“ (КВ).

ФК „Лијевче“: Раилић, Арежина, Штековић, Болобан, Илић, Вујчић, Блесић, Думонић ( од 46. мин. Куртовић), Кочић, Малић (од 83. мин. Пеулић), Шулић (од 62. мин. Поправак).

ФК „Младост“: Кутић, Трифковић, Ђекановић, Вученовић, М.Тепић, Јанковић, Кршић, Радивојевић ( од 70. мин А. Тепић), Мушановић, Ђаковић ( од 81. мин. Јурић), Ступар ( од 90. мин. Ђурић).