„Mozzart“ подржао одбојкашице ОК “Котор Варош”

Одбојкашице Котор Вароша за кратко вријеме оствариле су бројне спортске успјехе. Сениорке овог клуба високо котирају у Другој и на прагу су уласка у Прву лигу Српске. Подршку у остварењу тог циља пружила им је компанија „Mozzart“ донацијом нових дресова.

„Заиста се захваљујемо компанији „Mozzart“. Дјевојке су веома задовољне дресовима, опрема је врхунског квалитета“, каже Драган Зељковић, предсједник Управног одбора ОК Котор Варош.

Клуб је основан 2013. године, а тренутно окупља 110 талентованих одбојкашица. Њихове кадеткиње и пионирке играју Лигу РС, а окупљају и 80 дјевојчица које за сада вриједно тренирају и спремају се за будућа такмичења.

За то вријеме сениорке су друге на табели Друге лиге РС, група запад са десет побједа и два пораза у сезони. Због тога не крију јасну амбицију да у наредном периоду освоје Другу и заиграју у Првој лиги РС.

Клуб је остварио веће успјехе у посљедње вријеме, јер су иза њих стали у Општинској управи Котор Варош кроз буџетско финансирање. Добили су подршку ресорног Министарства кроз један пројекат, а подржали су их и бројни пријатељи клуба међу којима је сада и компанија „Mozzart“.

Дресови одбојкашицама овог клуба стигли су у оквиру акције „Нови дресови за нове шампионе“ кроз коју регионални лидер у приређивању игара на срећу донира опрему перспективним клубовима у свим крајевима БИХ. До сада су нове дресове послали на више од стотину адреса фудбалских, рукометних, одбојкашких и кошаркашких клубова широм земље.