Начелник општине Котор Варош Зденко Сакан честитао Курбан-бајрам

Начелник општине Котор Варош Зденко Сакан честитао је свим вјерницима исламске вјероисповијести предстојећи празник Курбан-бајрам са жељом да овај вјерски празник прославе у здрављу, миру и раадости.

„Поводом муслиманског празника Курбан-бајрама, у име општине Котор Варош и своје лично име свим вјерницима исламске вјероисповијести у Републици Српској и БиХ упућујем искрене честитке и жеље да овај велики празник проведу у духовној радости, миру, солидарности и племенитости. Нека наступајући празник даривања и солидарности са другима, буде прилика да се помогне онима којима је помоћ најпотребнија, као и духовни подстрек за вјерску толеранцију и међусобно разумијевање, који су претпоставка за сваки напредак и бољи живот, како сваког појединца, тако и за друштво у цјелини“, истакао је Сакан у честитки.

Сакан је пожелио да овај празник сви дочекају у кругу породице и најближих пријатеља, поштујући препоручене мјере заштите у вези са пандемијом вируса корона да би на најбољи начин заштитили себе и своје најмилије.