Начелник Сакан обишао прве которварошке тројке

Начелник општине Котор Варош Зденко Сакан посјетио је јуче прве которварошке тојке, рођене прије двадесет дана, Николину, Новака и Николу и њихову мајку Драженку Комљеновић, који живе у Врбањцима.

Том приликом начелник Сакан је даровао новорођенчад са 1.000 КМ и пригодним поклонима у циљу подстицања и пружања подршке породицама са троје и више дјеце.

Велика ми је част што смо данас дошли у породицу Комљеновић која је прије непуних мјесец дана постала богатија за три нова члана и гдје је, поред велике радости, евидентна пожртвованост и посвећеност. Сви знамо да они нису пред лаким задатком, али смо ту сви да помогнемо колико можемо“, истакао је Сакан.

Мајка тројки Драженка Комљеновић, запослена у фабрици обуће „Спортек“, није крила задовољство и срећу због принова.

Она је истакла да она, супруг и њихов трогодишњи син Стефан имају подршку својих најближих, али и да им је помоћ општине добродошла у овој прилици.

Желим да се захвалим начелнику Сакану на бризи и подршци у циљу подстицања наталитета. Поручујем свим женама које имају вишеплодну трудноћу да ништа није тешко, да је најважнија добра организација и да љубав према дјеци надмашује сваки умор и бригу“, рекла је мајка Драженка Комљеновић.

По њеним ријечима подршка породице јој је била најважнија у току трудноће, али и сада када је изашла из болнице.

За сада све три бебе спавају у једном кревецу, јер су још мале. Финансијски није лако све ово издржати, највише ми помажу мајка и супруг који није стално запослен, али ћу са својих десет прстију успјети све“, каже Комљеновићева.

Ова храбра млада мајка, упркос томе што је имала тежак пород, због жеље старијег сина Стефана да има сестру ипак се одлучила на још једну трудноћу, која је ишла природним путем.