Начелник Сакан организовао пријем за општинске пензионере

Начелник општине Котор Варош Зденко Сакан организовао је новогодишњи пријем за 39 пензионера који су радни вијек провели у Општинској управи и уручио им по 100 КМ.

Сакан је истакао да су пензионери дали велики допринос развоју локалне заједнице, те да је данашњи пријем прилика да им захвали и пожели срећне празнике.

,,Нисмо заборавили све оно што су ови вриједни људи урадили за општину Котор Варош и њене грађане. Материјални моменат није толико важан колико то што им на овај начин дајемо на значају, да виде да их нисмо заборавили док проведе пензионерске дане“, навео је Сакан.

Он је некадашње раднике упознао о пројектима који су реализовани у овој години и планираним инвестицијама за наредну, а уручио је и пригодне поклоне за шест радника Општинске управе који су ове године отишли у пензију.

Пензионер Миленко Жарић захвалио је за пријем, наводећи да је новац знак пажње.

,,Вјерујем да многима то значи уочи предстојећих празника, а за мене је много већи значај и много драже да видим своје колеге. Ово је традиција којој се изнова радујемо и не треба је прекидати, јер ћете ви који сте данас радно активни веома брзо стићи у наше године“, рекао је Жарић.