Награђени ликовни и литерарни радови

Дјечија манифестација „Прољеће у мом граду“ на којој су награђени најбољи ликовни и литерарни радови ученика основне школе одржана је вечерас у оквиру априлских свечаности поводом Дана општине Котор Варош.

Признања и награде за најуспјешније ликовне радове добили су Јустина Мијатовић, Нађа Васић и Ирина Мијатовић у категорији од првог до петог разреда, док су у категорији од шестог до деветог разреда награђени Анастасиа Станић, Марија Тодоровић и Сара Лујић.

У категорији литерарних радова награђени су од првог до петог разреда Кристина Чупић, Јана Бојић и Лана Томић, док су код старијих разреда најкреативнији били Кристина Кутић, Фарук Авдић и Ена Стаменковић.

Награде и признања најуспјешнијим ученицима уручио је начелник општине Котор Варош Зденко Сакан.

У забавном дијелу програма наступили су чланови школског хора „Свети Сава“, ритмичка секција Основне школе „Свети Сава“, фолклорни ансамбл „Котор Варош“, гитарска секција ансамбла „Жубор“ и мађионичар Зоро.

Манифестацију „Прољеће у мом граду“, која је одржана у кино-сали, организовали су Јавна установа Центар за културу, спорт и информисање и Основна школа „Свети Сава“, а покровитељ је била општина Котор Варош.