Наложена обдукција тијела убијеног Бојана Миловановића

Тужилац Окружног тужилаштва Бањалука Раденко Јанковић наложио је предузимање свих истражних радњи, мјера и вјештачења ради утврђивања околности страдања Бојана Миловановића (29) из Козарске Дубице, као и обдукцију тијела која ће бити обављена у Заводу за судску медицину Републике Српске.

У улици Николе Пашића у Бањалуци јутрос око 3.15.часова догодио се физички сукоб у којем је учествовало више лица, саопштено је из Окружног јавног тужилаштва Бањалука.

По ријечима мјештана, изударан је шипком по глави.

“Цијели град га познаје. У бројним кафићима у Козарској Дубици данас се не пушта музика. Не сјећам се кад је оволики шок код нас владао. Он је био душа од човјека. Радио је раније као обезбјеђење у једној банци, али је био и ДЈ у кафићима”, прича мјештанин из Козарске Дубице.

Незванично сазнајемо да су ухапшени Горан Билчар (27) из Трна и Марко Михајловић (27) из Бањалуке.

Радници у околним објектима, у близини којих је дошло до туче, кажу да је крвавом обрачуну претходила свађа у саобраћају.

Миловановић је преминуо од задобијених повреда, а увиђај на лицу мјеста обавио је дежурни окружни јавни тужилац са полицијским службеницима Полицијске управе Бањалука.