Narodna biblioteka „Kotor Varoš“ preporučuje knjigu za čitanje: Ana Tod „After 1“

O knjizi:
Serijal After, koji je Ana Tod prvo objavljivala na internetu, dosegao je neverovatnih milijardu onlajn čitanja, a kad je izašao u štampanom izdanju, postao je veliki hit u Nemačkoj, Francuskoj, Italiji i Španiji, ali i kod nas.

Postojalo je vrijeme prije nego što je Tesa upoznala Hardina. A onda je nastupilo ono posle… Život više nikad neće biti isti.

Tesa je dobra cura koja kod kuće ima slatkog, pouzdanog dečka. Ona zna šta hoće, svjesna je svojih ambicija i majka joj odlučno pomaže da ih ostvari.

Tek što se uselila u studentski dom, srela je Hardina. Sa svojom neočešljanom smeđom kosom, jakim britanskim akcentom i alkicom u usni, Hardin je sladak na sasvim drugačiji i njoj sasvim nepoznat način.

Takođe je i nepristojan – može se čak reći i okrutan. Tesa bi trebalo da ga mrzi zbog takvog ponašanja. Zaista ga i mrzi – sve dok ne ostane sama s njim u njegovoj sobi. Njegovo mračno raspoloženje prelazi na nju i, kad se poljube, u njoj se rasplamsava dotad nedoživljena strast.

Tesa već ima savršenog dečka. Zašto se onda toliko upinje da prevaziđe svoj povrijeđeni ponos i Hardinove predrasude o dobrim devojkama?

Ili je to možda… ljubav?