Narodna biblioteka „Kotor Varoš“ preporučuje knjigu za čitanje: Gijom Muso “Sutra”

O knjizi:

Dokle se može ići iz ljubavi?

Daleko.

Vrlo daleko.

Njih dvoje ni po čemu nisu predodređeni da se sretnu. Čudesan splet okolnosti, možda čak i sudbina, učiniće da požele da se upoznaju . . . Ali stvari nisu tako jednostavne . . .

Metju živi u Bostonu, Ema živi u Njujorku. On je profesor filozofije na Harvardu, otac četvorogodišnje Emili, usamljen i potišten nakon što je u saobraćajnom udesu izgubio svoju voljenu ženu. Ema je somelijer u čuvenom njujorškom restoranu koja je poslije niza loših veza u potrazi za pravom ljubavlju. Jednoga dana Metju kupuje polovni računar na kome se nalazi ime bivše vlasnice Eme L. Trenutak kada odlučuje da joj pošalje imejl u želji da joj vrati fotografije koje igrom slučaja nisu izbrisane iz kompjutera, zauvijek će promijeniti njihove sudbine…

Ovo je uzbudljiva ljubavna priča sa elementima trilera i policijskog romana. Ljubav, mržnja, iščekivanje, sumnja, strah, izdaja, tajne, potraga za istinom, otkrića, relativnost vremena, varljivost očiglednog, preispitivanje i konačno život koji ipak trijumfuje nad smrću,dijelovi su slagalice na kojima pisac gradi nevjerovatan zaplet na granici između stvarnosti i fantastike.