„Nindža kornjače 2“ i „Warcraft: Početak“ u kotorvaroškom bioskopu

U petak 10. juna u kotorvaroškom bioskopu održaće se projekcije filmova u 3D produkciji, „Nindža kornjače 2“ u 18 časova i „Warcraft: Početak“ u 20:30 časova. Ulaz: 4 KM.

„Nindža kornjače 2“ download je nastavak čuvene franšize, sa omiljenim herojima kornjačama koje će prestati da se kriju u podzemlju Njujorka i konačno će izaći na svjetlost dana dok uspostavljaju pravdu i bore se sa novim neprijateljima.

„Warcraft: Početak“download (1) stiže iz studija Legendary Pictures i Universal Pictures, epska avantura o sukobu nastalom zbog sudara svjetova zasnovana na svjetskom fenomenu Blizzard Entertainmenta. Mirno carstvo Azerota stoji na ivici rata kad se njihova civilizacija suoči sa neustrašivom rasom osvajača: Ork ratnici bježe iz svog doma koji je na rubu propasti i žele da kolonizuju drugi svijet. Kad se portal otvori da spoji ova dva svijeta, jedna vojska se suočava sa uništenjem, a druga sa nestankom. Sa ove dvije zaraćene strane, dva heroja će krenuti jedan na drugog, a to ce odrediti sudbinu njihovih porodica, njihovog naroda i njihovog doma. Tako počinje spektakularna saga o moći i žrtvovanju u kojoj rat ima mnogo lica i gdje se svako bori za nešto.