НОВИ МАНДАТ ЗА СЛОБОДАНА ПЕТРОВИЋА НА ЧЕЛУ УДРУЖЕЊА ЗА ПРОМОЦИЈУ И ЗНАЧАЈ СПОРТСКЕ РЕКРЕАЦИЈЕ

Слободан Петровић је поново изабран за предсједника Удружења за промоцију и значај спортске рекреације Котор Варош, у оквиру којег су најбројнији фудбалски ветерани.

Редовна скупштина је одржана у недјељу у просторијама Удружења, гдје су чланови Скупштине једногласно подржали приједлог да Петровић остане на челу Удружења и у наредне четири године.

Чланови Скупштине су разматрали извјештај о раду Удружења у протеклом периоду којег је презентовао досадашњи и будући предсједник Удружења.

Ова Скупштина је била и изборна те су чланови, након усвајања финансијског извјештаја и плана рада за 2021. годину, изабрали Бориса Новаковића за потпредсједника, као и нове чланове Управног и Надзорног одбора.

Нови стари предсједник Слободан Петровић се на крају сједнице обратио присутнима и захвалио се члановима на указаном повјерењу те изразио наду да ће Удружење наставити напредак у активностима и реализацији програмских циљева.

„Наставићемо још интензивније да промовишемо нашу локалну заједницу на међународним турнирима. У овој години планирамо да одржимо наш традиционални турнир пријатељства, али и да се захвалимо нашим пријатељима и људима добре воље, који су били уз нас од почетка рада Удружења па до данас, дакле у протеклих пет година“, истакао је Петровић и додао да су домаћини Пливања за Часни крст у наредних пет година Душко Лаловић, Борис Новаковић, Слободан Петровић, Бране Ђаковић и Зоран Столић.

Чланови Удружења су се сложили у оцјени да је урађено много позитивних ствари и да је неопходно јачати пријатељске везе са ветеранима Сокобање, Апатина, Мурске Соботе, Крања, Старе Пазове, Приједора, али и стварати услове за успостављање нових контаката са „вршњацима“ из бивше заједничке државе.