Обиљежен Дан ОШ „Петар Петровић Његош“

ОШ „Петар Петровић Његош“ Масловаре  је јуче на светог Ћирила и Методија обиљежила Дан школе. Тим  поводом организована су спортска такмичења,  културно умјетнички програм и одржана је свечана сједница колектива на којој су заслужним  радницима додијељене награде  и признања.

„Захваљујући тимском раду сваки радник у овој школи  има своју улогу и доприноси остваривању успјешних резултата.У сарадњи са оранизацијом Ворлд Вижн и локалним привредницима реализовано је неколико пројеката. Поносна сам што сам дио овог колектива , који има своју душу и представља велико богатство“ истакла је директор школе Сњежана Жупљанин.

За остварене резултате ученика  на такмичењима награђени су наставници Младенко Стојановић, Срећко Гавранић, Мирослав Шубара, Весна Кљајић, Александра Крагић, Ново Борић, Станка Видовић и Јелена Прпић.

Радници Драган Ђукић, Јована Јанковић, Радмила Векић, Ново Борић, Ненад Чупић и Бранислава Вученовић су за остварене резултате у предходној години добили признања. Додијељена су  признања и Мирославу Малијевићу , директору Компаније „Фагус“ и начелнику Одјељења за привреду и друштвене дјелатности Радиславу  Петрушићу.

Међу десет кандидата на свечаности је за ученика генерације проглашена Јелена Стојановић. Предајући награду директорица школе је саопштила да ће Компанија „Фагус“ додијелити Јелени стипендију  за наставак школовања.

„Веома сам сретна што сам проглашена за ученика генерације. Планирам наставити школовање у медицинској школи“ општи смјер. Захваљујем се Компанији „Фагус“ која ће ми обезбиједити стипендију – рекла је Јелена.

maslovare os

Родитељи Драгана и Дарко су рекли да не могу описати задовољств које осјећају проглашењем  Јелене за ученика генерације.   Д.К