Обиљежен Дан полиције

Припадници Полицијске станице Котор Варош обиљежили су Дан полиције Републике Српске пригодним дружењем у ресторану Средњошколског центра „Никола Тесла“.

Командир Полицијске станице Игор Ковачевић је поводом Дана полиције истакао да је безбједоносно стање у општини Котор Варош задовољавајуће.

У прошлој и текућем периоду ове године није било тежих кривичих дјела, нити нарушавања јавног реда и мира, које би за посљедицу имало веће узнемирење грађана и национални предзнак“, поручио је Ковачевић.

Он је рекао да ће припадници Полицијске станице у наредном периоду уложити огроман труд да безбједоносна ситуација остане на садашњем нивоу.

У времену пуном изазова безбједност је заједнички интерес свих грађана“, закључио је Ковачевић.

Архијерејски намјесник которварошки Миленко Нарић је похвалио запослене у колективу што се сваке године окупљају и у молитви одају помен својим колегама који су дали живот за одбрану Републике Српске и поручио да се њихове жртве не смију заборавити.

У присуству радника Полицијске станице, начелника општине Зденка Сакана и бројних гостију на свечаности у Средњошколском центру „Никола Тесла“ командир Игор Ковачевић предао је захвалницу пензионисаном раднику Мири Јеросимовићу, а уручен му је и пригодан поклон испред синдикалне организације.

Извор: opstinakotorvaros.com