Обрен Цвијановић са Крупом до Премијер лиге

Још један изданак фудбалске школе Младости из Котор Вароша из генерације 1994. годиште, Обрен Цвијановић потврдио је свој раскошан фудбалски таленат играма у новом БиХ премијерлигашу ФК „Крупа“ из Крупе на Врбасу и У-23 репрезентативној селекцији Републике Српске. Крупљани су у јучерашњем дербију 29. кола прволигашког плеј-офа савладали на врућем терену у Великој Обарској директног конкурента за пласман у виши ранг такмичења екипу Младости са убједљивих 5:1 и на тај начин три кола прије краја првенства „овјерили“ шампионску титулу и потврдили премијерлигашки статус. Пун допринос овом великом успјеху дао је и которварошки фудбалски драгуљ Цвијановић са својих шест погодака и великим бројем асистенција, током ове веома напорне и узбудљиве фудбалске сезоне.

Изузетно сам задовољан својим играма и учинком у протеклој сезони, у којој смо показали да смо сасвим заслужено дошли до статуса премијерлигаша. У клубу су задовољни са оним што сам показао на терену, тако да очекујем да ћу прије почетка нове сезоне потписати нови професионални уговор са Крупом и кроз јаке премијерлигашке подићи ниво своје игре“, истакао је Цвијановић.

Цвијановић је био један од фудбалера који је још у млађим категоријама которварошке Младости наговјештавао да ће израсти у квалитетног нападача.

Поносан сам на Цвијановића и његов остварени успјех са Крупом. То је играч кога сам тренирао  у млађим категоријама и који је прошао све селекције Младости. Његова посвећеност фудбалу и огроман таленат, као и 200 голова које постигао још док је играо у Котор Варошу били су гаранција успјешног развоја његове каријере, која ће се надам се и даље позитивно развијати“, рекао је Бранко Понорац, тренер которварошке Младости. В.Ђ.