Održan Izbor najboljih sportista opštine Kotor Varoš za 2014. godinu

U organizaciji JU „Centar za kulturu, sport i informisanje“  i Opštine Kotor Varoš, večeras je uz prigodan sportsko-zabavni program, u prepunoj kotorvaroškoj bioskopskoj dvorani, održan Izbor najboljih sportista opštine Kotor Varoš za 2014. godinu.

Najbolji sportista Kotor Varoša u 2014. bio je Nemanja Knežević, član Karate kluba „Ipon“, dok je najbolja sportistkinja Petra Savanović, članica Džudo kluba „Mladost“.

Na tradicionalnoj manifestaciji „Izbor najboljih sportista Kotor Varoša“, za najbolje sportske kolektive proglašene su ekipa Kluba malog fudbala „Kotor Varoš“ u muškoj i pionirska ekipa Odbojkaškog kluba „Kotor Varoš“ u ženskoj konkurenciji.

Najperspektivniji sportisti Kotor Varoša su džudista Drago Slavnić i karatistkinja Sandra Tepić.

Najbolji trener u prošloj godini bio je Branko Ponorac iz Fudbalskog kluba „Mladost“, a za najboljeg sportskog radnika izabran je Srećko Gavranić. Od ove godine uvedeno je i priznanje za posebne zasluge u razvoju i promociji kotorvaroškog sporta, koje je otišlo u ruke Petra Jokanovića, rukometaša banjalučkog Borca. Diplome, pehare i priznanja najboljim kotorvaroškim sportistima uručili su načelnik opštine Dalibor Vučanović i zamjenik načelnika Marko Zeljković.