Одржана Конференција беба

На которварошком Градском тргу вечерас је одржана 5. Конференција беба, манифестација чији је циљ промовисање рађања и родитељства.

Организатор ове манифестације био је которварошки Центар за културу, спорт и информисање, док су главни покровитељи и ове године били општина Котор Варош и Министарство породице, омладине и спорта Републике Српске.

Спонзори 4. Конференције беба у нашем граду били су: „Виолета“ д.о.о., Пекара „Обеликс“, „Бор Петрол“, Дисконт пића „Николић“, Дјечија играоница „Маша и Медо“.

Током Конференције беба малишани су се такмичили у више категорија.

Мања Шућур освојила је прво мјесто у пузању, друга је била Николина Нарић, док је треће мјесто освојила Миа Малијевић.

Стефан Доцић је био најбржи у испијању сокића у категорији од једне до двије године, друго мјесто освојио је Димитриос Радоњић, а треће мјесто припало је Марији Лакић.

4

У категорији од двије до четири године најбржи у испијању сокића био је Митар Благојевић, друго мјесто освојио је Ђорђе Ђекановић, а треће Виктор Гајанин.

У игри слатког изненађење чоко мафин најбрже је појела Анђела Павловић, друга је најбржа била Нађа Васић, док је трећу награду освојила Анђела Ђекановић.

Изабрано је и радно предсједништво Конференције беба у које је ушла најмлађа беба Теодор Комљеновић, најстарија беба био је Сергеј Жарић, док је Анђела Павловић беба са највише браће и сестара.

У веома занимљивом музичко-забавном програму наступили су малишани из Центра за породицу „Кућа радости“ и малишани Дјечијег вртића „Лариса Шугић“, а са најмлађим Которварошанима вечерас су се дружили Мики и Мини Маус.