Одржана Новогодишња журка за најмлађе Которварошане

У организацији которварошког Центра за културу, спорт и информисање“ Котор Варош и уз подршку которварошког предузећа Квимпекс д.о.о. и челиначкок „Медитеран Инокса“ на игралишту код Радничког универзитета данас је одржана  “Велика Новогодишња журка” са Дједа Мразом и Добрим Вилама.

 

У забавном дијелу програма наступили су малишани из Дјечијег вртића „Лариса Шугић“.

Дјед Мраз је у свом мразомобилу обишао улице свих градских насеља, посјетио малишане у Основној школи у Забрђу и дијелио слаткише, док су се најмлађи Которварошани дружили са Добрим Вилама на игралишту Радничког универзитета .

 

Иако није било снијега, атмосфера је била весела, а да тако буде побринули су се секцијe Основне школе и Дјечијег вртића.

Дјед Мраз није  откривао другима шта су му малишани у поверењу тражили за Нову годину, али неке жеље, гласније изговорене, ипак су дошле и до наших ушију.

Васпитаници из Дјечијег вртића су пожељели да добију бомбоне, играчке, аутиће и лутке, док су основци “првачићи” истакли да је најбитиније да их послужи срећа и здравље, а затим одличан успјех у школи, јер ће тиме, како кажу, обрадовати своје родитеље.

Дјед Мраз, и Добре Виле  уз јелку и дјечије пјесмице, обрадовали  су  најмлађе Которварошане новогодишњим пакетићима и заједничким фотографисањем.