Održana Skupština lovačke sekcije Kruševo Brdo

Pred prepunom salom predsjednik lovačke sekcije Kruševo Brdo Velimir Morača,  danas je otvorio skupštinu ovog udruženja, kojoj je prisustvovalo 48 članova.  On je upoznao prisutne članove o izvršenim aktivnostima, izgradnji lovno-tehničkih objekata u proteklom periodu, ali i pohvalio određene grupe i pjedince.

Izvještaj o radu predsjednika ove sekcije jednoglasno je prihvaćen od strane prisutnih lovaca, sa željom da se ovakav rad nastavi i u narednom periodu.

Na današnjoj skupštini ispred lovačke sekcije Kruševo brdo, za predsjednika Lovačkog udruženja “Borčići” predložen je Pane Gavrić, dok je za predsjednika lovačke sekcije Kruševo Brdo predložen Dušan Petrović.  U predsjedništvo su predloženi: Dušan Petrović, Velimir Morača, Drago Maksimović, Aleksandar Svjetlanović i Pero Raca. Svi prijedlozi jednoglasno su podržani od strane prisutnih.

Za članove skupštine lovačke sekcije Kruševo Brdo predloženi su: Aleksandar Svjetlanović, Siniša Nikodinović, Branimir Mirković, Novak Vučić, Radenko Knežević, Sekula Bužić, Mirsad Palić, Đuro Ivanović i  Miljan Maksimović. Predloženi članovi su jednoglasno podržani od strane lovaca uz  sugestiju da se može izvršiti zamjena člana skupštine ukoliko isti ne poštuje i ne zastupa  zaključke sekcije.

Pane Gavrić, Dušan Petrović i Velimir Morača, predloženi su za članove Upravnog odbora LU “Borčići” Šiprage.

Prijedlog zaključka za  lovnu 2017/18.  godinu takođe je jednoglasno  usvojen.