Одржана улична трка которварошких основаца

Данас је у оквиру манифестација поводом обиљежавања 24. априла –  Дана општине Котор Варош одржана сада већ традициуонална улична трка, на којој је учешће узело 170 дјечака и дјевојчица из которварошких основних школа.

У категорији других и трећих разреда најуспјешнији су били ученици из ОШ „Свети Сава „ Котор Варош  Ања Смиљић и Фарук Авдић, док су код четвртих и петих разреда тријумфовали Јована Томић из ОШ „Свети Сава“ Котор Варош и Борис Петровић из ОШ „Петар Петровић Његош“ Масловаре. Лидија Стојановић ученица ОШ „Свети Сава“ Котор Варош и Мехемед Дулић из исте школе  побједници су категорији шестих и седмих разреда.

Ученица ОШ „Свети Сава“ Забрђе, Ружица Јанковић побиједила је у категорији осмих и деветих разреда, у истој конкуренцији тријумфовао је Данило Новић, ученик ОШ „Петар Петровић Његош“ Масловаре.

Награде, пехаре и дипломе најуспјешнијим учесницима уручио је Зденко Сакан, начелник општине Котор Варош.

Сви учесници добили су поклон мајицу као у знак сјећања на пету уличну трку. Организатори уличне трке били су Општина Котор Варош, ОШ “Свети Сава” Котор Варош и Полицијска станица Котор Варош.