Одржана завршна приредба которварошких предшколаца

Завршна приредба предшколаца из Дјечијег вртића „Лариса Шугић“ одржана је синоћ у кино-сали у Котор Варошу уз пригодан програм за родитеље који су, заједно са будућим првачићима, припремиле васпитачице Славица Лујић и Дајана Мирковић.

Директор которварошког вртића Младен Тепић је пожелио срећу и успјех будућим првачићима, да слушају своје родитеље и учитеље и да буду добри ђаци и добри људи.

„Захваљујем се свим радницима вртића, родитељима, привредницима, установама и појединцима који су дали допринос да ову генерацију изведемо до поласка у школу. У овој години смо основали двије организационе јединице – Маслачак и Центар, уредили главни објекат, а имамо и доста планова за наредни период“, рекао је Тепић.

Својом игром, ритмичким покретима, пјесмама и рецитацијима , које су припремили са својим васпитачицама, предшколци су пробудили радост и измамили осмијех на лица својим родитељима, бакама, декама, комшијама, који су се у великом броју одазвали на синоћњу манифестацију.

Приредба у кино-сали је завршена додјелом диплома малишанима, а дан прије завршен је и тромјесечни Програм припреме пред полазак у школу за дјецу, која до сада нису била обухваћена предшколским образовањем, а који су водиле Мирјана Лазић и Зорана Трамошљанин.