Опрема за одбојку на пијеску стигла у Котор Варош

У просторијама Олимпијског комитета БиХ протекле седмице представницима одбојкашких клубова, организација и установа уручена је опрема за терене одбојке на пијеску из друге транше развојног пројекта Европске одбојкашке конфедерације (ЦЕВ) и Свјетске одбојкашке федерације (ФИВБ).

Предсједник Одбојкашког савеза БиХ Милутин Поповић данас је уручио опрему за десет клубова, организација и установа са простора БиХ укупне вриједности од 34.500 конвертибилних марака.

Ријеч је о одбојкашким стубовима, заштити за одбојкашке стубове, судијским столицама, заштити за судијске столице, одбојкашким мрежама са антенама, тракама за обиљежавање терена, ручним семафорима, пумпама за лопте и равналицама за пијесак.

Опрему су добиле слиједећи клубови, организације и установе: општина Бреза, општина Соколац, општина Kотор Варош, Женски одбојкашки клуб “Модрича”, Одбојкашки клуб “Горажде”, Бања Лакташи д.о.о, Хрватски одбојкашки клуб “Чапљина”, Основна школа “Србија” Пале, д.о.о. Ловац и Школа одбојке “Жепче”.

„Ово је наставак имплементације четворогодишњег пројекта ‘Реновирање и опремање терена одбојке на пијеску у Босни и Херцеговини‘ – пројекта укупне вриједности 80.000 УСД, који заједнички реализујемо уз подршку ЦЕВ и ФИВБ”, истакао је Милутин Поповић, предсједник Одбојкашког савеза БиХ.

Из Одбојкашког савеза БиХ поручују да ће акција додјеле опреме бити настављена, захваљујући одличној сарадњи са Свјетском одбојкашком федерацијом и Европском одбојкашком конфедерацијом, у 2017. и 2018. години.