Погинуо Лука Скопљак,из ријеке Врбас извучено возило и тијело младића

У саобраћајној несрећи, која се јуче поподне догодила на путу Бањалука – Јајце, у мјесту Тијесно, погинуо је Лука Скопљак (24) из Перућице, општина Језеро.
Његово тијело извучено је из Врбаса, гдје је слетио, а тужилац, који је са полицијом обавио увиђај, наредио је обдукцију.

Мира Милетић, секретар Окружног јавног тужилаштва Бањалука, рекла је да су у тој саобраћајној незгоди учествовали голф 4, којим је управљао Срђан Кузмић (34) из Бањалуке, те теретно возило, за чијим воланом је био Скопљак.

По њеним ријечима, у возилу са младићем из Језера била су још три сапутника, која су лакше повријеђена.

Увиђај је, како је нагласила Милетићева, извршио дежурни тужилац бањалучког Окружног јавног тужилаштва Далибор Врећо, са припадницима Полицијске станице за безбједност саобраћаја Бањалука.

„Дежурни тужилац је наложио да се предузму све потребне истражне радње и мјере као и вјештачења, ради расвјетљавања свих околности саобраћајне незгоде, као и обдукцију тијела настрадалог, а која ће бити обављена у Заводу за судску медицину РС“, рекла је Милетићева.

Након извлачења возила које је учествовало у саобраћајној незгоди данас је нормализован саобраћај на магистралном путу Карановац-Црна Ријека у кањону Тијесно, саопштено је из Ауто-мото савеза Републике Српске.