Полиција сарађује са криминалцима!?

Аљоша Борковић, хакер који има богату криминалну прошлост, по свему судећи и садашњост, је сарадник МУП-а РС, а није ни у каквом крвном сродству са Давором Драгичевићем нити Сузаном Радановић, родитељима Убијеног Давида Драгичевића.

Борковића је прво за „Давидовог ујака“ прогласио Драган Лукач, на сједници Народне скупштине РС, одржане 10. маја ове године, а за „ујака“ га је потврдио Милорад Додик у емисији „Ћирилица“, 16.07.2018. Неистинита је и једна и друга тврдња и прелако је доказиво да наречени не говоре истину.

Лукач је тада рекао: „Његов (Давидов, оп.аут.) отац (Давор, оп.аут) је овдје рекао да није наркоман. Ја му не замјерам због тога. Али сада ћу рећи другу ствар; Када сам био код њега кући, када смо причали о свему овоме, било је присутно десет људи, Давор Драгичевић ми је рекао да зна да његов син дува, да користи марихуану, а његов ујак Аљоша, лице које смо ми иначе приводили због хакерских напада у МУП РС и који је покренуо на мрежама ову причу&хеллип; говорим о овоме да је исти тај његов ујак, кад смо били у кући, позвао ме у страну, пошто знам човјека из неког ранијег времена из града и рекао ми: Ја знам да је Давид користио ЛСД, али родитељи то не знају“.

Лукач је посјетио Давора Драгичевића 27. марта ове године, дан након прљаве конференције за штампу на којој је Дарко Илић покушао да криминализује Убијеног Давида Драгичевића, лажно га оптужујући да је провалио у кућу Ђорђа Рађена на Лаушу.

Исти тај дан, неких два сата после Лукача, у кућу Давора Драгичевића (27.03.) био је и Милорад Додик, који је за „Хеппy ТВ“, у емисији „Ћирилица“ изјавио (16.07.): „А његов ујак ми је рекао – знам ја да је био и на тежим стварима, али немојте о том сад да причамо. Ја кад сам излазио из њихове куће то ми је речено. И сад ја не треба о томе да причам, је ли тако“?!

Крајње је дегутантно и нељудски на овакав начин говорити о Убијеном Дјечаку, посебно што су то лажи, јер постоје валидни докази – токсиколошки налази који потврђују да Убијени Давид Драгичевић, прије него је ликвидиран, није користио никакве наркотике.

На овај начин настављен је прљави ручни рад МУП-а РС, започет још на пресу 26.03., када су јавно дате инструкције како да се заташка Убиство Давида Драгичевиућа и заштите Наручиоци, Убице и Сарадници.

Када се сагледају изјаве Лукача и Додика, могло би се закључити да су обојица у кући Давора Драгичевића стално „одвлачени у страну“ да им се нешто „у повјерењу каже“, што је ноторна лаж.

Посебно је интересантна Лукачева изјава. У њеном првом дијелу он каже: „А његов ујак Аљоша, лице које смо ми иначе приводили због хакерских напада у МУП РС&хеллип;“, да би у другом дијелу исте изјаве значајно ублажио реторику спрам Аљоше, наводећи: „пошто знам човјека из неког ранијег времена из града“!

Очито је да Лукач зна Аљошу јако добро „из града“ и Аљошу криминалца, што и није за чудити, јер је Борковић сарадник МУП-а РС.

Истина је да Борковић јесте био у кући Драгичевића, пошто је словио као њихов пријатељ, али се, у међувремену, показало да је далеко од тога.

Борковић је, како ствари стоје, био МУП-ова „кртица“ у породици Драгичевић и био је, између осталог, задужен и за покривање ноторних лажи, гнусоба и подлих подвала, које су изговорили Лукач и Додик.

За шта је све још Борковић био задужен од својих наредбодаваца из МУП-а РС сазнаће се врло брзо, а битно је напоменути да он јесте ухапшен 2011. године у акцији „Кошница“.