Пораз „футсалера“ од комшија из Челинца

Клуб малог фудбала „Котор Варош“ поражен је вечерас на свом терену од екипе „Челинац“ са 6:3. Гости су брзо показали да су дошли по три бода и повели су 1:0. Мало за тим, Александар Тепић излази сам на голмана и рутински шаље лопту у мрежу гостију и изједначује резултат. Три минуте прије краја полувремена Младен Орашанин из слободног ударца поново доводи госте у предност и поставља коначан резултат првог дијела меча, 2:1 за госте из Челинца. У друго полувреме гости улазе силовито и постижу брзо 4 гола и резултат је био 6:1 за „Челинац“. Головима Лалета Башића и Драгана Верића наши „футсалери“ су успјели само да смање резултат на 6:3. То је био и коначан резултат вечерашње утакмице.

Нашим „футсалерима“ је ово био четврти узастопни пораз, а узимајући у обзир да их је Фудбалски савез РС казнио одузимањем 4 бода због напуштања терена против „Јахорине“, престоји им борба за опстанак у Првој лиги РС. 

Которварошанима је преостало још да одиграју два кола. Прво гостују екипи „Љубића“ у Прњавору, па у последњем колу дочекују екипу „Јахорине“. Једна побједа у ова два сусрета осигурала би им опстанак у Првој лиги Републике Српске.