Породица Стефана Мајсторовића захвална хуманим људима

Породица Стефана Мајсторивића из Савића код Котор Вароша, ученика которварошке Основне школе „Свети Сава“неизмјерно је захвална свима који пружају помоћ за његово лијечење.

Стефан је почетком ове године изненада оболио од лимфобластне леукемије. За Стефаново лијечење потребан је лијек који се набавља у Њемачкој. Процјењени трошкови лијечења износе више од 50.000 еура. Собзиром да су Стефанови родитељи незапослени покренута је акција за прикупљање средстава на коју су се одазвали ученици, спортисти, чланови културно умјетничких друштава, планинари  и остали грађани.

Након двомјесечног лијечења у бањолучком Универзитетско клиничком центру Стефан је упућен на одјељење хематологије Института за мајку и дијете Србије „Др.Вукан Чупић“ у Београду. По ријечима брата Дарка, који га редовно посјећује, Стефан се добро осјећа, санирана је упала плућа и редовно прима терапију. Посебно га радује солидарност бројних хуманих људи, што га храбри да што прије оздрави и да се врати међу своје вршњаке.

Акција на прикупљању помоћи за Стефаново лијечење на подручју которварошке општине се наставља. Сви који желе пружити помоћ могу уплатити средства на рачун  Хипо Алпе Адриа банке број:552-038-151561-98-06 са назнаком „За Стефана“. Д.К.