ПОВЕЋАН БРОЈ ВАСПИТНИХ ГРУПА У ВРТИЋУ

На сједници скупштине општине Котор Варош која је одржана јуче одборници су између осталог разматрали и усвојили анекс Годишњег програма рада ЈУ Дјечији вртић ”Лариса Шугић”. Разлог за разматрање овог документа је повећање броја васпитних група у вртићу због чега је дошло до промјена у овом документу који се усваја почетком године.

”Због великог броја захтјева родитеља за упис дјеце а с обзиром да располажемо просторним и кадровским капацитетима одлучили смо да по први пут формирамо седму васпитну групу у вртићу” – изјавио је Младен Тепић, в.д. директора ЈУ Дјечији вртић ”Лариса Шугић” Котор Варош.
Тепић је додао да ће се повећањем васпитних група омогућити безбједнији боравак најмлађих корисника вртића који ће бити смјештени у нови дограђени дио објекта док ће поново у функцији бити просторија у анексу кино сале у коју ће бити смјештена дјеца из групе продуженог боравка. 
У вртићу ће од понедељка боравити 169 дјеце у 7 васпитних група а биће организован и Програм припреме пред полазак у школу за још 68 дјеце која ће бити распоређена у три васпитне групе.