Повратак которварошког мајстора кошарке и прва побједа клуба у сезони

Кошаркаши которварошке ,,Младости“ остварили су своју прву побједу ове сезоне савладавши екипу ,,Уне“ из Козарске Дубице. Которварошани су славили резултатом 85:66.

Неминовно је то да су кошаркаши которварошког клуба славили прије свега због повратка некадашњег а и тренутног аса которварошке кошарке, Алмина Ибричића (Мајсте) који је забиљежио 17 поена, 5 асистенција и 5 скокова. Његов повратак обећава боље дане за которварошку кошарку.

Драган Војин био је такође брилијантан са 23 поена и 13 сококва, а пратили су га капитен Синан Чаушевић са постигнуте 2 тројке и фантастичних 6 асистенција, док је Кукољ убацио 18 поена.

Которварошани су добро отворили утакмицу и одржавали предност до самог краја. Прва четвртина завршена је резултатом 25:18 у корист которварошана. Гости су у другој четвртини покушали да наметну своју игру, међутим одбрана екипе из Котор Вароша била је боља, те је резултат завршен 56:41 на полувремену у корист домаћина.

Трећа четврина била је изједначена јер су и домаћини и гости убацили по 10 поена и тако је трећа четвртина завршена резултатом 66:51 за домаћина. Младост је са солидном предношћу ушла у последњу четвртину и ту предност одржавала до краја славивши у четвртини 19:15 у своју корист, те је коначан резултат на крају био 85:66.

Оваква игра али и повратак Ибричћа сигурно обећавају боље дане за которврошку кошарку.

КК МЛАДОСТ: Чаушевић 6п, Ибричћ 17п, Војин 23п, Кукољ 18п, Кршић 8п, Баштинац 6п, Поповић 5п, Марковић 2п.