Предшколци привели крају дружење у вртићу

Још једна генерација предшколаца привела је крају своје дружење у ЈУ Дјечији вртић „Лариса Шугић“ Котор Варош и свечаношћу одржаној у биоскопској сали у четвртак 31. маја игром и пјесмом одушевила публику која је дошла да их подржи. Смијех и радост, али и сузе мијешали су се цијело вече. Поносне васпитачице су се потрудиле да ова мала господа памте свој боравак у вртићу као најљепшу бајку. Пожељеле им срећу и успјех у школи и да сутра, када одрасту, постану часни и велики људи.

„Захваљујем се колективу вртића јер су се трудили током године да се створе што бољи услови за боравак дјеце у вртићу. Такође бих се захвалио општини Котор Варош, привредницима, појединцима а нарочито родитељима дјеце која бораве у вртићу на коректној сарадњи“ – рекао је овом приликом Младен Тепић в.д. директора вртића пожеливши будућим првачићима срећу и пуно успјеха у наставку школовања.

Истог дана завршен је и Програм припреме пред полазак у школу који је трајао три мјесеца и којим су обухваћена дјеца која до сада нису имала прилику да бораве у вртићу.

( Извор : vrtickv.com )