Представници ОО Црвеног крста на пријему код начелника Зденка Сакана

У оквиру обиљежавања Недјеље Црвеног крста, начелник општине Котор Варош Зденко Сакан јуче је разговарао са представницима Општинске организације Црвеног крста.

Састанку су присуствовали предсједник которварошког Црвеног крста Војислав Главаш, подпредсједник ОО Црвеног крста Месуд Имамовић, предсједник комисије ДДК Младен Петрушић  и секретар ове организације Борислав Брборовић.

Предсједник Општинске организације Црвеног крста Војислав Главаш, упознао је начелника са тренутним активностима Организације, као и кампањама које су планиране у наредном периоду. Он је такође изразио захвалност према локалној самоуправи на досадашњој финансијској и свакој другој подршци према организацији Црвеног крста Котор Варош.

Начелник општине Котор Варош, Зденко Сакан похвалио је остварене резултате Црвеног крста, посебно у раду са младима и омасовљавању организације, али и чињеницу да је Котор Варош постао препознатљив по учинку екипа младих Црвеног крста на разним републичким квиз такмичењима али и акцијама добровољног давања крви. Сакан је истакао да Црвени крст и даље може да рачуна на подршку Општине, а представницима Црвеног крста пожелио је пуно успјеха у даљем раду.

Которварошки Црвени крст низом активности и манифестација у граду и у школама од 08. до 15. маја, обиљежава Недјељу Црвеног крста.