Predstavom „Anđela“ završen KVART 2015

Gostovanjem glumaca Amaterskog pozorišta „Branislav Nušić” iz Teslića i izvedbom komedije „Anđela“ završena je trodnevna smotra amaterskih pozorišta “KVART 2015”, koja je održana u kotorvaroškoj bioskopskoj dvorani u organizaciji JU Centar za kulturu, sport i informisanje Kotor Varoš.
Glumačku postavu u predstavi “Anđela”, koja dožovjela svoju uspješnu premijeru na Vukovarskom međunarodnom pozorišnim festivalu, čine Miloš Miličević, Vedrana Stanković i Davor Čelarević, a režiju potpisuje Živko Petrović Kiko.
“Ovo je komedija u kojoj se isprepliću tri životne sudbine, a svaka na svoj način daje pečat ovoj predstavi. Nakon Vukovara ovo je naše drugo izvođenje, a 22. jula učestvujemo na pozorišnom festivalu u Postojni”, rekao je Miličević.
Svim učesnicima prve smotre amaterskih pozorišta, direktorica Centra, za kulturu, sport i informisanje, Vesna Narić uručila je prigodne zahvalnice i uputila poziv za učešće na „KVART-u 2016“.
Kotorvaroško kulturno ljeto nastavlja se tokom ove sedmice izložbom narodnih nošnji i ručnih radova u galerijskom prostoru kino sale, dok će 10. jula biti održan sabor folklora i narodnih običaja na prostoru gradskog trga.