Промоција збирке пјесама, изложба слика и хуманитарна акција

Ових дана из штампе је изашла најновија збирка пјесама под називом ,,ТАМО МИ ЈЕ СВЕ“ пјесника Ристе Тривуновић, родом из Kрушева Брда. Промоција поменуте збирке заказана је за 15.06.2024.године у Kотор Варошу.

Истог дана биће организована и изложба слика нашег чувеног сликара Радована Маџар , човјека родом са ових простора. После промоције збирке пјесама ,,ТАМО МИ ЈЕ СВЕ“ и изложбе слика биће одржано дружење бивших ученике Економске школе из Kотор Вароша, генерација 78-82 И њихових професора.

Ови дивни И хумани људи покренули су хуманитарну акцију прикупљање средстава за помоћ породици која има највише дјеце на Kотор Варошкој општини. Обезбиједили су и вриједне награде за најбољег ученика Економске школе из Kотор Вароша И најбољег младог спортисту которварошке општине.

Своје учешће у овој хуманитарној акци најавила је и Општина Kотор Варош. Хуманитарна помоћ и поменуте награде биће уручене за вријеме промоције збирке ,,ТАМО МИ ЈЕ СВЕ“ и изложбе слика. Сва правна и физичка лица која желе да учествују у овом хуманом подухвату могу се јавити Организационом одбору, односно Љубомиру Столић на број телефона +38765393273.