Радови на згради локалне управе улазе у завршну фазу

Завршетком кровопокривачких и свих инсталационих радова, укључујући јаку и слабу струју и машинску фазу, изградња нове зграде локалне управе полако улази у завршну фазу.

Молерски дио радова се завршава на другом спрату и преостаје да се поменути радови заврше на посљедњем спрату.

Керамичарски радови су завршени и преостало је да буду монтиране санитарије у мокрим чворовима. Фасада је завршена на позадинској страни, а фасадерски радови се настављају и на остатку објекта“, истакли су Грађевинском предузећу „Грађус“, које изводи радове.

Врло брзо ће почети радови на вентилационој фасади и на изради стаклене фасаде на дијелу предње стране објекта.

Камен-темељац за нову зграду општинске управе положен је 23. септембра прошле године и од тада тече рок од 360 дана за завршетак посла.

Изградња зграде по систему “кључ у руке” коштаће 3,1 милион КМ, а ријеч је објекту укупне корисне површине 2.360 метара квадратних који ће имати сутерен, приземље и три спрата.

У подрумском дијелу објекта биће подземне паркинг-гараже за потребе локалне самоуправе, скупштинска сала са пратећим садржајем, простор за архиву, помоћни простор и котловница.

У приземљу објекта ће бити улазни хол, портирница, шалтер-сала и канцеларије, које ће бити смјештене и на преосталим спратовима.