Сакан и Гламочак присуствовали полагању вијенаца поводом Дана Републике

Начелник општине Котор Варош Зденко Сакан и народни посланик Недељко Гламочак присуствовали су данас полагању вијенаца поводом Дана Републике на Споменик палим борцима Војске Републике Српске на гробљу Свети Пантелија у Бањалуци.

Сакан и Гламочак су положили цвијеће као чланови делагација Савеза општина и градова Српске и посланика Народне скупштине Републике Српске.

По једну ружу на споменик палим борцима Војске Републике Српске положили су министри у Влади Српске, делегација посланика Народне скупштине Републике Српске, делегација Савеза општина и градова Српске, представници кабинета српског члана Предсједништва и предсједавајућег Милорада Додика, Савјета министара, српски представници у Парламентарној скупштини БиХ, Трећег пјешадијског Република Српске пука, те представници удружења проистеклих из одбрамбено-отаџбинског рата.

Сакан и Гламочак су положили цвијеће и на споменик погинулим борцима на Тргу палих бораца НОР-а у Бањалуци.

Предсједница Српске Жељка Цвијановић положила је вијенац на Споменик палим борцима Војске Републике Српске на гробљу Свети Пантелија у Бањалуци и на споменик погинулим борцима на Тргу палих бораца НОР-а у Бањалуци.