Санел Радмановић именован за новог в.д. директора ШГ „Врбања“

Санел Радмановић именован је за вршиоца дужности директора Шумског газдинства “Врбања” Kотор Варош.

Он ће на тој позицији наслиједити Милана Васиљевића који је одлуком Владе РС смијењен у понедјељак. Радмановић одлично познаје систем јер годинама ради у шумарству, а до сада је био технички директор Шумског газдинства „Врбања“ Kотор Варош.

Министар пољопривреде, шумарства и водопривреде РС Борис Пашалић изјавио је у понедјељак да је Влада РС смијенила директоре десет пословних јединица “Шума РС” које су у прошлој години пословале негативно.

„На посебној сједници Владе РС подржана је иницијатива Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде да сви организациони дијелови “Шума РС” које су у прошлој години пословале негативно буду разријешени дужности и да на њихово мјесто буду именовани стручни људи. Стручност тих људи ће бити на првом мјесту, а не страначка припадност“, истакао је Пашалић након сједнице Владе.

Он је прецизирао да је ријеч о шумским газдинствима из Kотор Вароша, Теслића, Добоја, Kалиновика, Сребренице, Милића и Лопара, Центру за сјеменско-расадничку производњу, Центру за газдовање кршом и Шумарској кући “Огњиште” на Јахорини.

(МKВ)