Састанак са предузетницима у оквиру „Дана отворених врата“

Начелник општине Котор Варош Зденко Сакан и начелник Одјељења за привреду Срђан Ћорић организовали су састанак са локалним привредницима у сали Скупштине општине под називом „Дани отворених врата“.

„Управо смо у директном контакту са предузетницима разговарали о њиховим проблемима, потребама као и начину превазилажења истих. Оно што је у нашој могућности на локалном нивоу и што је у надлежности локалне управе ми ћемо настојати да ријешимо и тако олакшамо пословање привредних субјеката“, истакао је начелник Сакан и додао да су сугестије привредника добродошле уочи обиљежавања 24.априла – Дана општине.

Учесници састанка су сагласни да након пандемије вируса корона, при чему је услиједила економска криза, рат у Украјини, раст цијена нафте и природног плина утицаће на домаћинства која ће трошити све већи дио својих прихода на гориво и гријање па ће имати мање новца за остала добра и услуге.

Локална управа је још једном позвала све привреднике да узму учешће у „Данима отворених врата” у циљу заједничког рјешавања проблема.