СДС у Котор Варошу прославио Петровдан

Општински одбор Српске демократске странке /СДС/ у Котор Варошу прославио је данас крсну славу те партије Свете апостоле Петра и Павла – Петровдан.

Крсна слава прослављена је у Храму Рођења Пресвете Богородице служењем литургије, преслуживањем кољива и освећењем славског колача.

Литургију је служио архијерејски намјесник которварошки Миленко Нарић, који је честитао славу члановима и симпатизерима СДС-а и указао на значај ове странке у стварању Републике Српске.

„СДС је прије 32 године као народни покрет окупио Србе и повео их у борбу за одбрану огњишта и слободу, а крајњи резултат те борбе је наша Република Српска“, истакао је Нарић.

Предсједник Општинског одбора СДС-а Младен Тривуновић је нагласио да је поносан што је ова партија издржала све изазове и што је данас најјача странка у Котор Варошу.

„Народ је препознао нашу патриотску политику и из године у годину нам даје подршку. Пред нама остаје циљ да јачамо странку и да задржимо статус најјаче политичке партије у Котор Варошу, у шта не сумњам“, поручио је Тривуновић и додао да је Петровдан један од најважнијих датума у историји Српске и српског народа на овим просторима.

Домаћини су у црквеном дворишту обезбиједили пригодно послужење за чланове, симпатизере и све присутне парохијане.