Селена Варошић и Борислав Богданић најбољи су спортисти општине Котор Варош за 2017. годину

Вечерас у препуној кино сали у Котор Варошу одржана је манифестација „Избор најбољих спортиста општине Котор Варош за 2017. годину“. Џудисти Селена Варошић и Борислав Богданић проглашени су за најбољу спортисткињу и спортисту општине Котор Варош у 2017. години. Њима је признања уручио начелник општине Зденко Сакан.

Најбољи спортисти за 2017. годину су: фудбалер Милош Тепић, рукометаш Радомир Стојановић, играч Клуба малог фудбала “Котор Варош“, Мирослав Недић, кошаркаш Никола Корићанац, одбојкашица Ивана Вучановић, каратиста Немања Кнежевић, шахиста Драгослав Јотановић, играч стонотенисерског клуба „Котор Варош“ Оливер Ђурић, кик боксер Слободан Павловић и каратисткиња Сандра Тепић.

Најбољи млади спортиста и спортисткиња у 2017. годину су џудисти Стефан Пејаковић и Сара Марић, а њихов тренер Сејдо Татар добио је признање за најбољег тренера у прошлој години.

Најперспективнији спортиста и спортисткиња у 2017. години су одбојкашица Ивана Крчић и каратиста Милан Гајанин. А међу десет најперспективнијих су Санела Фифић, Дарија Даниловић, Адам Јокановић, Андреј Брљић, Огњен Каламанда и Давид Пејаковић.

Најбоља мушка и женска екипа у 2017. години су Клуб малог фудбала „Котор Варош“ и пионирке Одбојкашког клуба „Котор Варош“.

Признање за најбољег спортског радника добио је дугогодишњи професор СШЦ „Никола Тесла“ Фарук Рамичић.

Признања за ученике средњих и основних школа добили су Милош Чупић, Марија Жупљанин, Срећко Јолџић, Дајана Каламанда, Ружица Јанковић и Милан Божичковић.

Посебна признања за развој спорта и промоцију општине Котор Варош добили су фудбалер Обрен Цвијановић, рукометаш Божо Тепић и атлетичарка Бранка Јотановић.

Пекари „Обеликс“ уручено је признање за помоћ у организацији спортских манифестација, а „Удружење за промоцију и значај спортске рекреације“ добило је признање амбасадор спорта.

Организатори манифестације „Избор најбољих спортиста у Котор Варошу за 2017. години“ били су општина Котор Варош и ЈУ „Центар за културу, спорт и информисање“.