Sinkro tim trijumfovao u Kotor Varošu

Trijumfom „Sinkro tima“ iz Sarajeva u seniorskoj konkurenciji u Kotor Varošu je završen stritbol turnir, koji je okupio 24 ekipe u tri uzrasne kategorije.

U finalu su „basketaši“ iz Sarajeva savladali ekipu „Kršini drugari“ rezultatom 15:10 i sasvim zasluženo osvojili prvo mjesto, jer su u kontinuitetu pružali dobre partije.

Za najboljeg igrača u seniorskoj konkurenciji proglašen je član pobjedničke ekipe Amir Aljiji.

Sve je bilo na vrhunskom nivou, čestitke organizatorima i sa zadovoljstvom mogu reći da dolazimo u Kotor Varoš naredne godine da odbranimo titulu“, rekao je Aljiji.

U konkurenciji juniora trijumfovala je „Pekara Obeliks“ ispred „Kafe bara Roleks“, najviše zahvaljujući Deniju Varošiću, koji je ponio epitet najuspješnijeg igrača.

Turnir je organizovan na visokom nivou, morali smo uložiti maksimum napora da osvojimo prvo mjesto, što nam je i bio cilj“, rekao je Varošić.

Kod kadeta prvo mjesto je osvojila ekipa iz Čelinca „Kratka s mlijekom“, predvođena Nikolom Topićem, najboljim pojedincem turnira.

Pobjednik takmičenja u šutiranju trojki je Nermin Hujić iz Sanskog Mosta, koji je šest puta bio precizan iz deset pokušaja.

Finalnim mečevima u seniorskoj, juniorskoj i kadetskoj konkurenciji prisustvovalo je preko 600 gledalaca na igralištu Radničkog univerziteta. Pehare, diplome i novčane nagrade najuspješnijim pojedincima i ekipama su uručili Aleksandar Petrović, predsjednik KK „Mladost“ Kotor Varoš, i članovi Organizacionog odbora turnira Duško Vasiljević i Almin Ibričić.

Odlični organizatori turnira su bili opština Kotor Varoš i JU „Centar za kulturu, sport i informisanje“.

Nakon malog fudbala i uličnog basketa Kotorvaroško sportsko ljeto se nastavlja turnirom u odbojci na pijesku, koji će biti održan od 29. do 31. jula.

finalno vece street (7)finalno vece street a finalno vece street (1) finalno vece street (2) finalno vece street (3) finalno vece street (4) finalno vece street (6) finalno vece street (8)