Синоћ је одиграна завршница Илиданског турнира у малом фудбалу „Врбањци 2018“.

Синоћ је  одиграна  завршница Илиданског турнира у малом фудбалу „Врбањци 2018“.Организациони одбор турнира се овом приликом захваљује свим играчима који су учествовали на турниру, као и свим спонзорима, без којих не би било могуће обезбједити наградни фонд у укупном износу од 2.600,00 КМ.

 

РЕЗУЛТАТИ:

 

I полуфинале:

Инструктор вожње Купрешак  :    Шипраге II

(2)                          :          (2)

Након пенала:           (3)                          :          (5)

 

II полуфинале:

Милеж градња                           :     Слога Грабовица

  • :             (0)

 

Утакмица за III мјесто:

Инструктор вожње Купрешак  :      Слога Грабовица

(0)                          :          (0)

Након пенала:           (2)                          :          (3)

 

ФИНАЛЕ:

Милеж градња                       :           Шипраге II

(0)                          :          (0)

Након пенала:           (3)                          :          (4)

 

Због лоших временских услова и велике количине воде на игралишту, финалисти нису били у могућности одиграти регуларни дио меча до краја, те се приступило извођењу пенала у којем је екипа Шипраге II имала више спортске среће, и на тај начин освојила прво мјесто на традиционалном Илинданском турниру у малом фудбалу „Врбањци 2018“.

За најбољег голмана проглашен је голман побједничке екипе Дарко Тривуновић, који је својим одбранама пенала довео своју екипу на побједничко постоље.Набољи стријелац турнира је Дејан Трифковић из другопласиране екипе Милеж градња, а његов саиграч Лале Башић заслужено је понио епитет најбољег играча турнира „Врбањци 2018“. За најбоље појединце, Начелник општине Котор Варош Зденко Сакан је уручио пехаре и новчане награде у износу од по 50,00 КМ.

 

Трећепласирана екипа Слога Грабовица је освојила диплому, пехар и новчани износ од 350,00 КМ.Другопласирана екипа Милеж градња се поред дипломе и пехара изборила за 630,00 КМ, док је побједнику овогодишњег турнира „Врбањци 2018“ екипи Шипраге II уз диплому и пехар додијељена новчана награда у износу од 1.470,00 КМ.

Све награде је додијелио Начелник општине Котор Варош као покровитељ Илинданског турнира „Врбањци 2018“.

 

Такође, важно је напоменути и хумани гест све три награђене екипе, које су одређени дио својих новчаних награда издвојиле за помоћ породици несрећно настрадалог спортског радника Дејана Кршића из Забрђа.