Смеће на купалишту „Бјелине“ након излета средњошколаца

Јуче, 28.10.2015. године на купалишту „Бјелине“ је организован излет за ученике ЈУ СШЦ „Никола Тесла“ Котор Варош. Након излета средњошколци су оставили велике количине смећа и нанијели штету на објектима који се налазе на купалишту. Само неколико дана прије на нашем порталу смо објавили како је група волонтера из „Мултимедијалног центра младих“ Котор Варош очистила корито ријеке и уредила купалиште које је због ниске еколошке свијести средњошколаца поново пуно смећа.

„У разговору са једним професором питао сам га како су дозволили овај неред, а он ми је одговорио да се са њима не ради довољно у школи“ – рекао је Милан Нарић из „Мултимедијалног центра младих“ Котор Варош. „Обратићемо се директору СШЦ „Никола Тесла“ да предузме одговарајуће кораке у чишћењу смећа и санирању зида и клупа, а ако не ураде ништа обавијестићемо комуналну полицију“ – додао је Нарић.

У жељи да чујемо и другу страну приче покушали смо контактирати СШЦ „Никола Тесла“ али безуспјешно јер се нико није јављао на телефон. Такође смо контактирали комуналну полицију и рекли су нам да нису добили никакве пријаве када је у питању поменута локација.

smecebjeline