СРД „Голубић“ Шипраге одржало II. Скупштину друштва

Чланови СРД „Голубић“ Шипраге одржали су II. Скупштину друштва на којој је члановима Скупштине поднесен финансијски извјештај, као и извјештај о реализованим активностима у 2016. години и план рада за 2017. годину. Скупштином је предсједавао Петко Крчић, предсједник друштва, који је по завршетку засједања подијелио захвалнице најзаслужнијим члановима, донаторима и људима који су помогли рад друштва у његовим пионирским корацима. Из СРД „Голубић“ Шипраге су изразили велику захвалност ЈУ „Центар за културу, спорт и информисање“ Котор Варош за подршку у раду, промоцији друштва и праћењу свих његових активности  у протеклом периоду.

„Ја сам презадовољан радом друштва од оснивања па до данас. Прошли смо кроз низ потешкоћа у протеклом периоду, јер ми смо младо друштво и још нисмо стекли потпуно повјерење заједнице, али ствари иду у позитивном правцу“, рекао је Крчић.

О прољетос па закључно са октобром на шипрашкој регији ово друштво је у водотокове убацило велике количине рибље млађи о којој се сада мора водити брига. У плану је интезивирање активности око сарадње са другим спортско – риболовним друштвима који помно прате рад друштва и дају им велику подршку у настојању да СРД „Голубић“ Шипраге почне дјеловати у свом пуном капацитету.

У протеклом периоду друштво је било активно и узело учешће на низ такмичења и манифестација као што су  „Дани липљена“ на Пливи, „Добојска фишијада“, Которварошка и Челиначка котлићијада, Гастро манифестација у оквиру Которварошког културног љета и Прва которварошка моторијада, а били су и гости рибара из Српца.