Сутра отварање ресторана „Платани“ на градском тргу

Ресторан „Платани“ на градском тргу у Котор Варошу сутра од 19.00 часова отвара своја врата за све љубитеље врхунске хране и угодне атмосфере.

Уз промоцију кутјевачких вина сви који дођу уживаће у музици уживо, а за добру забаву задужен је „Инфинити“ бенд.

Ресторан „Платани“ смјештен на идеалној локацији, у хладу платана и са прекрасним погледом на шеталиште и ријеку Врбању, пружа могућност уживања у специјалитетима домаће и интернационалне кухиње, уз модеран и другачији концепт који ће засигурно обогатити гастрономску понуду нашег града.

Капацитет унутрашњости ресторана је 60 мјеста и представља одлично мјесто за организацију породичних и пословних окупљања.

Са ријеком Врбањом чини савршен амбијент за которварошке сунчане дане на свјежем ваздуху уз ручак или једноставно уживање у кафи са друштвом.

Осим занимљивог менија, богатог избора пића и љубазног особља, ресторан крије и импресиван поглед на природне љепоте Котор Вароша.

У функцији су и четири апртмана, што додатно обогаћује понуду овог которварошког гастрономског бисера.За све посјетиоце који ће у четвртак доћи у ресторан обезбијеђена је бесплатна кафа.

Видимо се сутра, снови постају реалност ако се потрудите!