Сутра Први мото скуп у Котор Варошу

Которварошки Мото клуб „Орлови“ у суботу 3. септембра од 12 часова на градском тргу у Котор Варошу организује „Први мото скуп“.  Из овог клуба очекују долазак великог броја бајкера, љубитеља двоточкаша, али исто тако се надају и доласку великог броја знатижељних грађана који до сада нису имали прилику присуствовати сличним догађајима, имајући у виду да овај спорт прави пионирске кораке у нашем граду.

Желимо прије свега да повећамо интересовање јавности за овај спорт. Ово ће уједно бити и прилика за промоцију младих рок бендова и домаће музичке сцене, те добар начин да се обогати туристичка понуда наше општине“, рекао је Слободан Марић, предсједник МК „Орлови“.

Од 16 часова чланови мото клуба и которварошког Црвеног крста на тргу ће извести и показну вјежбу у којој ће бити симулирана саобраћајна несрећа и показани поступци збрињавања повријеђених лица. Након показне вјежбе од  17 часова бајкери ће кренути у дефиле градом, трасом градски трг – главна улица – Рипиште – Баре – бензинска пумпа „Бор петрол“ – градски трг.

У музичком дијелу програма од 19 часова наступиће рок групе „Неки други“, „Грана јоргована“ и „Талисман“. За све бајкере домаћини су обезбједили храну и освјежење, као и камп мјеста на Бјелинама за све оне који се одлуче за камповање.

mk 2mk 3