Сутра у кино сали хит монодрама Ивана Бекјарева „Смех, само смех“

Сутра са почетком од 20 часова, у кино сали у Котор Варошу, „Центру за културу, спорт и информисање“ Котор Варош и фабрика обуће „Дермал“ организују извођење монодраме Ивана Бекјарева, под називом “Смех, само смех”.

Највећи дио представе Ивана Бекјарева „Смех, само смех“ чине најдуховитији текстови наших најбољих књижевника, новинара и хумориста, као што су Душан Радовић, Милован Витезовић, Љубивоје Ршумовић, Брана Цветковић, Јован Хаџикостић и други, али и позоришни монолози и драма и комедија В. Шекспира, Р. Харвуда, Б. Нушића, В. Стевановића, М. Димића итд.
Посебан сегмент представе је избор најлепших стихова Ф.Г. Лорке, М. Бишипа, М. Ракића, А. Шантића, а све то зачињено је избором најрепрезентативнијих бисера народног стваралаштва сачуваних захваљујући великом дијелу Вука Караџића.

Бекјарев је познат љубитељима филма по улогама у серијама Бољи живот, Срећни људи, Породично благо и другим остварењима.
Представа је извођена на успешним гостовањима у Аустралији, Америци, Лондону, Цириху и осталим крајевима Европе и свијета.

УЛАЗ БЕСПЛАТАН