Тријумф екипе „Барбер шоп“ у Котор Варошу

Екипа „Барбер шоп“ тријумфовала је на 54. традиционалном турниру у малом фудбалу „Котор Варош 2022“ савладавши синоћ у финалу састав СУ „Дринић“ резултатом 5:0.

Претходно су у полуфиналу Мирковић, Џомбић, Орашанин и другови надвисили састав Кнежева резултатом 5:1, док је СУ „Дринић“ био бољи од екипе „Малт фас“ и славио са 4:2.

За најбољег играча турнира проглађен је члан побједничке екипе Владимир Џомбић, епитет најбољег голмана понио је његов саиграч Срђан Модић, док је најбољи стријелац са 6 голова Дејан Живковић, такође члан побједничког састава.

„Током читавог турнира смо играли константно и на крају сасвим заслужено освојили прво мјесто. Похвалио бих организацију турнира, који је по квалитету и броју екипа био мећу најбољима у региону“, истакао је најбољи играч турнира Владимир Џомбић.

У конкуренцији предузећа и јавних установа прво мјесто је освојила екипа „Спортека“, која је у финалу савладала екипу Шумског газдинства „Врбања“ резултатом 3:1.

За најбољег стријелца и играча у овој категорији проглашен је Елведин Летић, док је најбољи голман Дарко Тривуновић, оба чланови побједничког састава.

Код пионира, након што је регуларни дио завршен без побједника, тријумфовала је екипа „Мома транс“, савладавши у финалу послије бољег извођења казнених удараца састав ФК „Бранешци“ резултатом 5:4.

У конкуренцији дјечака за најбољег голмана проглашен је Саша Јолџић из побједничке екипе, његов саиграч Јован Стојановић је понио епитет најбољег играча, док је најуспјешнији стријелац са четири гола Петар Ковачић из екипе ФК „Бранешци“.

Пехаре, дипломе и новчане награде најуспјешнијим екипама и појединцима уручили су начелник општине Котор Варош Зденко Сакан и његов замјеник Младен Тривуновић.

На турниру је у три узрасне категорије учествовало укупно 40 екипа.

Генерални покровитељ турнира је била општина Котор Варош, а успјешан организатор ЈУ „Центар за културу, спорт и информисање“.