У ДНС-у ври као у кошници

Јучерашња пријетња Милорада Додика дугогодишњем коалиционом партнеру Марку Павићу да мора да се ријеши „мангупа у својим редовима“ изазвала је хаос у тој партији,

Како сазнајемо, ту пријетњу је озбиљно схватио Додиков човјек у ДНС-у Недељко Чубриловић, који прозива директоре појединих предузећа с врло непримјереним тоном пријетећим им да ће бити другачије ако не поступе по наређењу.

Један од њих је Ново Грујић, коме је Чубриловић јутрос поручио да нема смисла двострука игра и да он неће више да се коцка“.

Има да буде онако како сам ја рекао или ћемо другачије…Мене не интересује мој изборни резултат него што неко има подршку а ко не би смио“, казао је Чубриловић не допустивши објашњење Грујића, који му је поручио бићеш презадовољан како ћу то ријешити.

Оваквих случајева има још, а међу кандидатима који су прошли за посланике у ДНС има и оних са којим није задовољан лидер СНСД-а Милорад Додик, који је кренуо у лов на посланике.

у ДНС који је трећа странка по снази има одређен број посланика, који не Желе Чубриловића, кога сматрају Додиковим човјеком у ДНС-а.

Додик је јуче рекао да је директорица шума у Котор Вароши кадар ДНС-а већ поднијела оставку, оцијенивши да је добро учинила јер би у противном била смијењена због недовољног ангажмана током изборног процеса за кандидате СНСД-а.

Како сазнајемо таквих ће бити још, а у ДНС-у чији предсјендик се не оглашава, ври као у кошници. Све је више оних који отказују послушност досадашњој политици ДНС-а која је била приљепак СНСД-а Милорада Додика.

(БН)