У уличној трци учествовало 160 дјечака и дјевојчица

У Котор Варошу је у оквиру обиљежавања Дана општине – 24. априла одржана улична трка у којој је учествовало 160 дјечака и дјевојчица, а највише успјеха имали су ученици централне Основне школе „Свети Сава“.

У категорији других и трећих разреда тријумфовали су ученици ОШ „Свети Сава“ Сара Милојчић и Ђорђе Вучановић, док су међу четвртим и петим разредима најуспјешнији били Анастасија Врховац и Милко Марић из те школе.

Ученица Ања Смиљић из централне Основне школе „Свети Сава“ била је најбржа у категорији шестих и седмих разреда, док је њен вршњак Филип Поповић заузео прво мјесто у конкуренцији дјечака.

У најстаријој категорији /ученици деветих разреда/ побиједили су ученици ОШ „Свети Сава“ Анђела Муждекић и Данило Вученовић.

,,Важније од побједе је било учествовање у трци. Задовољство је било видјети оволики број учесника на једном мјесту и сви данашњи такмичари су истински побједници“, истакао је Вученовић и захвалио се свима који су организовали Уличну трку. Дипломе, пехаре и вриједне робне награде најуспјешнијим појединцима уручио је начелник Котор Вароша Зденко Сакан.

Организатори уличне трке су општина Котор Варош, ОШ „Свети Сава“ и которварошка Полицијска станица.