У Забрђу подијељени пакетићи за 120 малишана

Дјеца са подручја Мјесне заједнице Забрђе обрадована су јуче никољданским пакетићима који су им подијељени у храму Светог великомученика кнеза Лазара.
Пакетићи су подијељени за 120 малишана из Забрђа, Подбрђа, Шибова, Новог Села, Товладића и Присоја, у склопу акције “Никољданске радости”, коју је организовао мјесни одбор СДС Забрђе и ОО СДС Kотор Варош.
Никољданске пакетиће су подијелили одборник у СО Kотор Варош Драган Зељковић, начелник одјељења за стамбено-комуналне послове општине Kотор Варош Слободан Гелић и предсједник МЗ Забрђе Ратко Ђукић.


Озарена лица малишана говорила су више од ријечи, а родитељи нису скривали задовољство што су њихови малишани обрадовани пакетићима, а посебно што је подјела уприличена у храму, те су захвалили челницима Мјесне заједнице Забрђе који су обезбиједили никољданске дарове.
“Желимо да ова манифестација прерасте у традиционалну, а посветили смо је ђеци која са посебном радошћу дочекују Никољдан. Циљ нам је да на овај начин окупљамо мјештане и сачувамо наше обичаје и традицију”, рекао је Зељковић.
Свештеник Дамир Врховац изразио је задовољство што су вјерници у великом броју дошли у храм, а посебно што види велики број дјеце.