Уређен прилаз градском купалишту Бјелине

Радници општинске управе Котор Варош и Територијалне ватрогасне јединице су данашњом акцијом уређења прилаза градском купалишту Бјелине и паркинг платоу са једне стране, те простора иза аутобуске станице и дужином шеталишта са друге стране у значајној мјери допринијели љепшем изгледу овог дијела града.

Уклоњено је грање, шибље и ниско растиње, тако да је прилаз градском купалишту и ријеци Врбањи умногоме приступачнији. Начелник општине Котор Варош Зденко Сакан рекао је да се овом акцијом подиже свијест грађана о значају чисте и уређене животне средине.

„Наш мали труд може доста да унаприједи изглед Котор Вароша, нарочито ријеке Врбање у чијој је близини шеталиште. Надам се да ће ово бити лијеп примјер и осталим грађанима, да чувају наша природна богатства и не дозволе да мјеста која би требало да буду одмор за душу и тијело, умјесто тога, постану одлагалишта отпада“, поручио је Сакан.

По његовим ријечима акција ће бити настављена сутра, када је планирана традиционала акција чишћења и уређења града и сађења цвијећа.